top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Kerbal Space Program 2 е отложена

Космическият полет е свързан с изчисляване на траектории, времеви рамки и възможност за пренастройване в движение – и същото изглежда важи и за космическата игра Kerbal Space Program 2, която отново беше отложена.

 
Kerbal Space Program 2
 

Разработчикът Intercept Games казва, че Kerbal Space Program 2 ще стартира в началото на 2023 г., като премиерата на конзоли ще последва след това.


Изграждаме игра с огромна технологична сложност и отделяме това допълнително време, за да гарантираме, че ще постигнем качеството и нивото на полиране, което заслужава. Оставаме фокусирани върху това да се уверим, че KSP2 се представя добре на разнообразен хардуер, има невероятна графика и е богата на съдържание.

, казва креативният директор Nate Simpson.


Това не е първият път, когато Simpson трябва да обявява отлагането на симулационната игра, която ще позволи на играчите да проектират и изграждат свои собствени междузвездни изследователски кораби и да кацат на планети в далечни системи. Първоначално Kerbal Space Program 2 трябваше да стартира в края на 2020 г., но беше отложена за есента на 2021 г през май.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page