top of page

Kingdom Hearts ще излезе за Nintendo Switch

Актуализирано: 21.01.2022 г.

Square Enix днес обяви, че следващия месец Kingdom Hearts ще излезе за Nintendo Switch .

 
Kingdom Hearts
 

В tweet от официалния акаунт на Kingdom Hearts, Square Enix разкриха, че колекцията „Kingdom Hearts Integrum Masterpiece“ ще бъде пусната на 10 февруари 2022 г.


Първоначално обявено по време на представянето на Sora в Super Smash Bros, Integrum Masterpiece ще включва всички игри на Kingdom Hearts 1.5, 2.5, 2.8 и 3, Включително Kingdom Hearts 3 DLC, Re:Mind. Те ще може да бъдат закупени отделно през Nintendo eShop.

Въпреки че много фенове от известно време искат поредицата на Kingdom Hearts за Switch, някои фенове не са напълно доволни от последното изявление. Това се дължи на факта, че колекцията е достъпна само чрез Cloud. Това означава, че тези, които купуват игрите поотделно или като част от колекцията Integrum Masterpiece, ще могат да играят заглавията само когато са свързани към надежна интернет връзка. Този факт донякъде ограничава поредицата, идваща в Nintendo Switch.


Също така днес e обявено, събитие за честване на 20-тата годишнина на Kingdom Hearts. To ще се проведе в Токио през април. Ще включва мини концерт, чат и с Q&A с екипа по разработка, изложба и „много повече“. Въпреки че нищо не е дори загатвано досега, феновете вече теоретизират дали по време на събитието ще бъде обявено някакво ново съдържание на Kingdom Hearts.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page