top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Knights Of The Old Republic сериал се разработва с благословията на Lucasfilm

Много често има запалени геймъри и кинотворци, които обожават да създават кратки филмчета по техните любими игри. Но редовно такива проекти биват спирани от авторите на даденото заглавие. Не е такъв случая, обаче, със сериала по култовата Star Wars RPG игра.


Star Wars KOTOR Series

Талантливите творци от Unreal Cinema разработват сериал по Knights Of The Old Republic, използвайки Unreal Engine 5. И няма да лъжем, работата им за момента е наистина впечатляваща. Можете да видите първото им видео тук:


Проекта е в доста ранен етап на разработване, но важното е този сериал да бъде завършен! Рядко се случва такова чудо компания даде благословията си други хора да използват тяхно IP. Нинтендо, например, редовно спират всякакви проекти на фенове, които използват собственост на японската компания. Двете условия, които Lucasfilm са поставили върху Unreal Cinema е да не използват никакви кадри от филмите и да не печелят пари от сериала или да искат финансиране от фенове. Unreal Cinema имат техен Patreon и можете да ги подкрепите, ако желаете, но вашото дарение ще е за компанията, а не за Star Wars проекта.


Този сериал ще преразкаже събитията от оригиналната игра на BioWare от 2003г. Отново, проекта е в доста ранен етап на разработване, така че кой знае кога ще го видим в завършен вид, но Unreal Cinema работят с всички сили да се превърне в нещо наистина красиво и запомнящо се.


Друга Star Wars новина, Lucasfilm нае на работа ютубър, който подобри кадър от епизод на "The Mandalorian". Когато любимо хоби, може да ти донесе мечтана работа!

82 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page