top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Knockout City става безплатна!

Knockout City беше безплатна при премиерата си, позволявайки на играчите да се насладят на играта до определен момент. Въпреки това, винаги е имало усещането, че заглавието трябва просто да поеме по пътя на free-to-play сферата. Както се оказва, разработчикът Velan Studios е съгласен, защото точно това се случва.

 
Knockout City
 

Да, Knockout City ще бъде напълно безплатна за игра с началото на сезон 6 по-късно тази година. Сезон 5, Най-големите хитове, е на дневния ред, като въвежда обичайния набор от нови козметични продукти, режими и много други. Въпреки това, след като това бъде направено, втората година на играта ще започне през пролетта, а с нея идва и преходът към free-to-play.


„Наистина сме развълнувани да представим нашата игра на милиони нови играчи по целия свят, като премахнем изцяло етикета с цената“, казва Velan Studios в публикация в блога. Тe също така признават, че мнозина са похарчили пари за закупуване на играта до този момент от съществуването на заглавието. В знак на признание на тези фенове, всеки, който закупи играта преди началото на Сезон 6, ще получи пакет за лоялност, съдържащ „ексклузивна легендарна козметика, XP и 2000 Holobux“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page