top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Konami в официално партньорство с Bloober Team

Най-накрая е потвърдено! Двете компании ще работят заедно по нови проекти, като някои от тях ще са установени IP-та, а други - съвсем нови идеи. Дали Silent Hill е на хоризонта?


Konami Bloober Team Up

"Това е исторически ден за мен и кулминацията на няколко години от нашата работа," - споделя президента на Bloober Team Пьотр Бабиено. "Фактът, че толкова известна компания като Konami е решила да си сътрудничи стратегически с екипа на Bloober, означава, че ние също се присъединихме към световните лидери във сферата на гейминга и станахме равноправен партньор за водещите компании на този пазар."


Шефът на Konami Хидеки Каякава допълни:

"В индустрията на дигиталното забавление се очакват значителни промени в бизнес средата в бъдеще. Очакваме с нетърпение да комбинираме екипа на Bloober и съответните ни характеристики и силни страни, за да създадем висококачествено съдържание."


Различни източници спекулират, че един от проектите, по които ще работят Konami и Bloober Team е завръщането на Silent Hill франчайза. КРАЙНО ВРЕМЕ Е! Дано сега Konami се сдоби и с Хидео Коджима, но само можем да си мечтаем.

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page