top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Konami отново разочароват! Ще се опитат да оправят eFootball 2022 до пролетта

Лошите новини за феновете на PES (вече eFootball) продължават. След като излезе новото издание на футболния симулатор, заглавието бързо се превърна в най-лошо оценяваните игри за 2021г.


Konami Delayes Major Update To Next Spring

Причината са липсата на задоволително количество режими на игра, но по-голям проблем са множеството бъгове в играта. Konami обещаха, че пач ще излезе през октомври, който ще оправи eFootball 2022, но го отложиха за ноември. За съжаление, компанията пак наруши обещанието си и вече ще се опита да си поправи грешките до пролетта на следващата година.


„Стигнахме до заключението, че е необходимо повече време, за да предоставим качествен продукт, който ще отговори на очакванията на нашите потребители и решихме да отложим пача“ - пишат от Konami.


Когато наистина излезе пач 1.0.0, то в играта ще бъдат имплементирани множество фиксове, ново съдържание, нови модове и поддръжка за мобилни устройства. Както споменахме в началото, eFootball 2022 е най-оценяваната игра за 2021г., но освен това футболния симулатор е най-лошо оценяваната игра в Steam за ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.


106 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Комментарии


bottom of page