top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Konami подготвят два reboot-a на Silent Hill

Слухове за нова Silent Hill игра циркулират интернет пространството от много години насам, но Konami продължават да си мълчат и не споделят нищо. Чували сме, че Sony, заедно с Хидео Коджима, работят с Konami да възстановят Silent Hills проекта, който беше отменен през 2015. Има и слухове, че Konami подготвят рестарт на хорър поредицата. Всичко е възможно!


Нови слухове се появиха в интернет, които гласят, че Konami разработват не едно, а цели две Silent Hill заглавия. Едното от тях се очаква да e творение на студиото Bloober Team, които наскоро нашумяха с техния хит The Medium. Шефът на Bloober Team, Пьотр Бабиено (Piotr Babieno) потвърди, че екипът му от няколко години работи по друг проект от популярна хорър поредица, заедно с "доста известна гейминг компания". Бабиено не може да сподели повече детайли, но увери, че феновете ще са радостни, когато разберат официално коя е играта.


Друг показател, че този слух може да е верен е, че известният композитор на Silent Hill франчайза, Акира Ямаока (Akira Yamaoka) сподели, че работи по друг проект заедно с Bloober Team, който не е свързан с The Medium. Трето доказателство е, че се появи видео, в което Акира тийзна проект, който според негови думи е "това, което феновете очакват с нетърпение". Въпросното видео бързо беше свалено от интернет и Konami отрекоха да са замесени.


Говори се, че преди Bloober Team, Konami са се свързали със Supermassive Games, които са най-популярни с Until Dawn. Уви, преговорите не били успешни и този вариант е отпаднал.


Другия Silent Hill проект се спекулира, че се разработва изцяло в Япония, не от чуждестранно студио и ще бъде с различен геймплей от предходните части.

105 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page