top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lars Mikkelsen ще играе Grand Admiral Thrawn в Ahsoka

Предстоящата поредица за Ahsoka беше основен акцент на Star Wars Celebration.

В петък получихме първия поглед към сериала с трейлър, който пренесе още герои от "Star Wars Rebels" live-action продукцията.

 
Lars Mikkelsen Grand Admiral Thrawn
 

В събота сериалът получи самостоятелен панел. Членовете на актьорския състав Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Diana Lee Insanto и Ivanna Sakhno се присъединиха към водещия Dave Filoni, за да разкажат малко по-подробно за историята. А по време на панела представиха Lars Mikkelsen като Grand Admiral Thrawn. Микелсен ще се превъплъти в ролята от "Star Wars Rebels".

Групата сподели ремиксирана версия на трейлъра от петък, която разкрива Thrawn в пълния му вид, с безупречен син грим и студени очи. Други нови кадри в този ексклузивен за празника трейлър на Ahsoka показват Sabine, която се бие със зелен светлинен меч.


Относно това какво е направило Thrawn толкова убедителен герой, Filoni цитира книгите на Timothy Zahn. Той посочи "Heir to the Empire" като своеобразен основополагащ момент в "Star Wars". Тъй като Thrawn е злодей от типа на Moriarty и стратегически се превръща в отлично противодействие. Няма значение, че той не притежава Силата. В трейлъра за Ahsoka, Thrawn е наследник на Империята, а Dawson казва, че Ahsoka разпознава опасността. Ahsoka чува слуховете и знае, че с такъв враг няма как да се справи лесно.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page