top of page
 • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Високоскоростната мултиплейър спортна игра Laser League: World Arena е вече безплатна в Steam

Базираният в Италия издател на инди игри 505 Games и базираният в Китай издател/разработчик на инди игри CE-Asia днес са много щастливи и развълнувани да обявят, че тяхната високоскоростна мултиплейър спортна игра „Laser League: World Arena“ вече е безплатна за сваляне чрез Steam.

 
Laser League World Arena
 

Laser League: World Arena е спортна игра в бъдещето, базирана на оригиналната Laser League, излезнала през 2018 г. Тя е силно конкурентна игра , която определя своите победители след нажежено преследване с висока скорост.


Собствениците на оригиналната версия на Laser League автоматично ще получат пакет за добре дошли, когато влязат в Laser League: World Arena в Steam. Този пакет за добре дошли съдържа Upgrade Pack, лимитран Kit, лимитирано Smash оръжие и 1000 платинени монети като благодарност за подкрепата.

Добре дошли в 2150, Арената ви очаква.


Обединете се като отбори от 2 до 3 играча и се бийте срещу опоненти в лазерната арена. Използвайте оръжието си за да изпарите съперническия отбор. Отборът, който първи унищожи всички противници, печели. Ключът към успеха е да надминете врага, докато завладявате съперникови точки.


Изглежда просто, но предизвикателството на Laser League: World Arena бързо става очевидно. В този тест за рефлекси и тактики само отборът, който използва различни класове, може да доминира, да стане шампион и да печели награди.

Разнообразната селекция от режими на игра. Има по нещо за всеки:

 • QUICK MATCH: Състезавайте се с онлайн играчи.

 • PRIVATE MATCH: Създайте своя лична стая, за да се забавлявате с до 8 приятели.

 • DUEL 1V1: Пряк двубой между двама играча.

 • LOCAL MATCH: Забавлявайте се с приятели пред един екран.

Изберете измежду шест мощни класа и се състезавайте в близо 30 карти на седем стадиона по целия свят.

 • BLADE: използвайте меле атаки, за да елиминирате противниците.

 • SMASH: отблъснете опонентите по целия терен с атака от далечни разстояния.

 • SNIPE: пуснете маркер и се телепортирайте обратно до тази точка по команда. Между вас и маркера се появява смъртоносен лазер, докато не се телепортирате.

 • GHOST: ставайте невидими при непобедимост за няколко секунди, за да вземете безопасно лазерни точки или да съживите съотборниците си.

 • THIEF: откраднете лазерена точка, активирана от опозицията.

 • SHOCK: създайте зона, която зашеметява съперниците с токов удар.

Покажете своя собствен стил под прекрасна неонова светлина.


Laser League: World Arena вече е достъпна в Steam безплатно. Ако сте фен на футуристични светове, ако обичате "TRON: Legacy", не пропускайте тази игра!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page