top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Със събитието Last Call приключват 7 дълги години с актуализации в Dying Light

Ще трябва да се сбогувате с Harran, поразеният град в сърцето на зомби играта Dying Light от 2015 г. Тъй като разработчикът Techland се подготвя за пускането на Dying Light 2, до която остават по-малко от две седмици. Te проведоха събитие с игра в първата игра на Dying Light – край на седем години редовно актуализиране на съдържанието.

 
 

Spike’s Story: Last Call се развива след събитията от кампанията на Dying Light. Справихте се с лидера на бандитите Rais, но вместо да се разпръснат, бандитите сега нахлуват в града. Те са нахлули в убежище, излагайки оцелелите на заразата от зомбита и това създава изцяло нова вълна от „вируси“, вилнеещи по улиците на Harran.


Вашият стар приятел Spike създава нова безопасна зона за оцелели, които са избягали от бандитите. Първата част от събитието започна вчера, 24 януари, и ще продължи до 28 януари. През това време ще срещнете оцелели, оборудвани със специални защитни костюми, които ще се бият заедно с вас, но също така ще се сблъскате с много повече вируси.


Ето трейлъра:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page