top of page
  • Снимка на автораLameGame

Last Of Us с потенциален Battle Royale режим

Изглежда Naughty Dog са работили върху режима battle royale, който да е направен от няколко зони от сингъл кампанията на Last Of Us 2, които са съединени в една голяма територия.

Last Of Us
Last Of Us

Тези данни са показани от ютубърът Speclizer, който в свой петминутен клип показва и разяснява откритите останки от файлове. Според него, тези файлове съдържат декори от карта използвани в мултиплеър, също така и предмети, като каишка за куче и предмет наименуван “listen-mode-device", с който най-вероятно ще се провежда комуникацията между играчите.

Най-интересното от това изтичане на данни е мултиплеър картата, която изглежда ще бъде съставена от места, които присъстват в сингъл кампанията, като Adler Plaza и Camallito. След обстойно разглеждане на зоните, battle royale режимът придобива все повече смисъл. Да вземем за пример Adler Plaza с неговият четири етажен мотел и просторен музикален център, се оказва перфектно място за плячкосване и битки. Докато Port 66, близо до мястото, където Ellie проследи Abby в сингъл кампанията, може да се окаже едно перфектно място за укриване и изчакване до самият край на битката.

В краят на видеото Speclizer споменава, че измежду откритите файлове са се намирали и модели на бронежилетки, каски и раници. Също така споменава, че в материала за разработчици са присъствали компас с брой на играчите, което затвърждава теорията, че най-вероятно мултиплеъра на играта ще съдържа и режим на battle royale.

За съжаление никое от тези открития не е потвърдено, а и дори да е работено по този проект не може да се гарантира, че то ще види бял свят. Засега Naughty Dog и Sony не са коментирали показаните данни от Speclizer, като студиото продължава да бъде и доста мълчаливо и около потвърждаване на самостоятелното заглавие Last Of Us Multyplayer, но ако се съди по обявите за работа, които студиото публикува се предполага, че са се заели сериозно с този проект.

113 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page