top of page
  • Снимка на автораCrazyR

League of Legends ще премахне "all chat"

Актуализирано: 14.10.2021 г.

MOBA-та на Riot Games е изключително известна с това, че играчите редовно се псуват помежду си и се наричат с цветущи епитети. За да намали вербалния тормоз в играта, разработчиците ще изключат "all chat" с предстоящия пач 11.21.


LoL Removes All Chat

Riot посочва, че причината за това решение е, че през последната година компанията е получила драстично повече доклади за лошо поведение. All chat позволява на играчите от двата отбора да си изпращат съобщения, които често водят до грубо поведение и обидни думи. Riot осъзнава, че не винаги all chat е зле, дори според тях често има и забавни диалози между играчите, но на този момент обидите, псувните и като цяло токсичното поведение преобладават в чата.


Играчите все още могат да използват team chat, за да комуникират със съотборниците си. Въпреки това, пак се срещат негативни коментари, но Riot няма да изключват тази опция, защото team chat може да е ценен при координация на отбора и измисляне на тактика. Освен това още ще същестува чата след края на мача.


Riot Games надали ще успея да промени поведението на играчите си, но поне е някакъв опит да се намали негативизма.Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК

274 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page