top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

League of Legends играч се изкачи от unranked до master в 60 часов стрийм!

Играч на League of Legends успя да премине от unranked до master в един-единствен 60-часов стрийм. Това, което прави коравото постижение още по-изненадващо, е, че стриймърът на Twitch - Nicklink - го направи в solo queue без никакви приятели, които да му помогнат.

 
Jax League of Legends
 

Фенът на LoL започна предизвикателството на 11 март, преди да завърши 60 часа и 30 минути по-късно на 14 март. Въпреки че спря за почивка, баня и храна, Nicklink не спa в нито един момент, което може би не е здравословното избор.


Стриймът върви както бихте очаквали. Nicklink започва силно в по-ниските рангове, като печели 18 игри. Мачовете обаче стават по-предизвикателни, тъй като той се уморява и се изправя срещу по-твърдата конкуренция. Все пак, както посочва Mais Esports, той завърши с 78% победи от 90 игри, като 75 от тези игри бяха изиграни от избрания от него шампион, Jax. Скирмишърът обикновено е добър избор за джунгла или топ позиции, тъй като нанася големи количества щети.


Можете да хванете части от стрийма, ако желаете:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

1002 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page