top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: Dead By Daylight губи правата върху Leatherface

Според DBDLeaks – надежден източник на информация за новини за Dead By Daylight – емблематичният убиец Leatherface от филмовата поредица Texas Chainsaw Massacre може да напусне играта.

 
Leatherface Dead by daylight
 

Би било по-точно да се каже, че издателят/разработчикът на Dead By Daylight Behavior Interactive може да не успее да поднови лиценза на героя, което се е случвало преди с заглавието на Stranger Things. Това DLC беше оттеглено през ноември 2021 г. поради изтичане на лиценза, но старите играчи, които вече са закупили DLC-то, все още могат да използватDemogorgon, както и Nancy Wheeler и Steve Harrington. Независимо от това, картата на подземния комплекс, която беше част от премахнатото DLC, вече не е достъпна за нито един играч в нито един режим.


Уменията и предимствата, вдъхновени от Stranger Things, също бяха променени на нелицензирани алтернативи, като например детегледачката, която се променя на Guardian, или Better Together, превръщайки се в Situational Awareness. Много е вероятно подобен сценарий да се случи с Leatherface и играчите все още ще могат да играят със закупения от тях герой, независимо от наличността на DLC-то. Новите играчи обаче няма да могат да купят героя.

Играчите се съветват да закупят DLC-то на героя, преди изтеклата информация да стане реалност, или алтернативно, те могат да придобият код за него от препродавач от трета страна, ако има такъв след премахването. Феновете също спекулират, че това се е случило поради конфликт с предстоящото асиметрично изживяване на ужасите от трето лице, вдъхновено от същото заглавие, което в момента се разработва от Gun Interactive.

Друг надежден източник, DbdNewsReal, добавя известна тежест към спекулациите за конфликт и казва, че DLC-то ще остане достъпно за закупуване поне за още няколко месеца. Акаунтът също така съветва феновете да не купуват козметика за героя, спекулирайки, че ще има разпродажба Лийкърът успя да потвърди тази новина, като намери нелицензирани низове за предимства в Public Test Build, която се показва само за хора, които все още не притежават Leatherface, което допълнително намеква за евентуалното напускане на героя. Все още няма официално изявление по случая.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page