top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк разкрива информация относно новите проекти на Naughty Dog!

Тази информация идва от Oops Leaks, като по-късно IGN съобщи за нея.

 
Naughty Dog
 

В нея се посочва, че предстоящата мултиплейър игра The Last of Us е разработвана като Battle Royale заглавие, но впоследствие е преработена. Към настоящият момент е смесица между Escape from Tarkov и The Division, с повече режими базирани на оригиналния - Factions от първата част. Ще бъде безплатно заглавие, което ще стартира на PS5, като премиерата за компютър е насрочена за по-късно.


Информацията също така потвърждава, че Naughty Dog работи върху нова игра с фантастична обстановка. Тя ще е за един играч и в момента се разработва, обаче съпредседателят на Naughty Dog - Neil Druckmann - не участва в този проект. И накрая, източникът твърди, че Naughty Dog са готови със сценария за The Last of Us 3, но студиото е заето с други проекти и според съобщенията играта не е влязла в етап на производство.


В този теч има много информация, но всичко изглежда правдоподобно. Много фенове очакваха Naughty Dog да работи върху ново заглавие за PS5 и е нормално да се очаква студиото да пусне третата игра от серията The Last of Us, в някакъв момент. Neil Druckmann намекна за три игри, които се разработват от Naughty Dog, което също съответства на броя на заглавията, описани в това изтичане на инфромация.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

468 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page