top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийкна новият ескпанжън на World of Warcraft

Следващият експанжън на World of Warcraft изтече рано поради случайно разкриване от Blizzard . Експанжънът на MMO играта, който трябва да бъде официално обявен на 19 април, очевидно се нарича World of Warcraft: Dragonflight.

 
World of Warcraft
 

Исторически, експанжъните за World of Warcraft се пускат на всеки две години, така че след 2020 г. играчите на Shadowlands трябва да получат едно голямо DLC тази година – обаче пандемията и съдебният процес за предполагаема дискриминация и тормоз в Activision Blizzard може да го отложат за 2023г.


Вероятно ще разберем датата на издаване на World of Warcraft: Dragonflight на 19 април, но уебсайтът на играта случайно показа първите подробности. Изходният код наскоро беше актуализиран, за да показва предварителни покупки на „WoW Dragonflight“ Base, Heroic и Epic – предполага множество нива, подобно на Shadowlands.


Повечето от тях сочат към нов URL, „dragonflight.blizzard.com“ – който, разбира се, в момента е неактивен. Wowhead също така забеляза, че няколко елемента, свързани с дракони, са били изтекли по-рано тази година, включително домашен любимец и нещо, което изглежда е Green Dragon. Предполага се, че това може да са бонуси за епичното или героичното издание на Dragonflight. Ще разберем със сигурност след няколко седмици.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download99 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page