top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: Скоро може да получим next-gen версия на Red Dead Redemption 2

За разлика от Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption 2 не получи много любов от Rockstar Games след стартирането и това вбеси общността на играта, особено тези, които са прекарали значително време в Red Dead Online.

 
Red Dead Redemption 2
 

С пускането на Grand Theft Auto The Trilogy The Definitive Edition и Grand Theft Auto 5 Enhanced and Expanded Edition, сега всички погледи са насочени към Rockstar Games, за да обявят версията от следващо поколение на Red Dead Redemption 2 и може би да направят феновете още по-щастливи с римейк или ремастър на оригиналния Red Dead Redemption, както и Red Dead Revolver.


Като се има предвид това, ужасното състояние на Red Dead Online в случай на актуализации и ново съдържание прави трудно да се повярва, че Rockstar Games имат някакви бъдещи планове да погледнат назад към тази игра. Но скорошен tweet от достоверен разпространител може да промени нещата.


AccountNGT, разпространител, известен най-вече с информацията си за Star Wars Eclipse и Hogwarts Legacy, наскоро отговори на някой, който попита дали Red Dead Redemption 2 ще дойде на PS5 и Xbox Series X|S в бъдеще. Лийкърът просто потвърди, че актуализацията идва, но не спомена конкретна дата.


За съжаление, след като tweet-ът стана популярен, AccountNGT изтри отговора, както и всички други tweet-ове и отговори. Все още остава неизвестно защо източникът е изчистил всички tweet-ове на страницата си, но вероятно това се дължи на DMCA и правни проблеми при изтичане на такава информация.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download115 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page