top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: Станаха ясни датите на бетата за новата Call of Duty

Едно от големите предимства за предварителна поръчка за тазгодишнaтa Call Of Duty е, както и предишни години, ранният достъп до бета версията на играта.

 
Call of Duty Modern Warfare II
 

Modern Warfare II ще има бета версия някога това лято и можете да се включите в действието по-рано, ако поръчате играта предварително.


Почти всяка година трябва да чакаме, за да чуем точно кога тази бета версия ще излезе и кога ще излезе на живо за обществеността. Това също варира в зависимост от платформата. Често ще има по-ранен период на достъп за геймърите на PlayStation, последван от по-късен период за достъп за Xbox и PC играчи, въпреки че това може да се промени, ако придобиването на Activision от Microsoft се осъществи.


Също толкова често датите на бета версията изтичат от Activision или някой от неговите партньори, или от някой YouTuber или датамайнер. Този път виновникът е Amazon. Геймърите забелязаха следното съобщение, когато отидоха да поръчат играта предварително от онлайн търговеца.


Call of Duty MW 2 beta leak Amazon

В съобщението се казва, че кодовете ще бъдат изпратени 72 часа след предварителната поръчка, така че ще имате тези кодове доста преди началото на бета версията. Не е ясно дали все още ще можете да ги осребрите.


Какъвто и да е случаят, изглежда доста ясно, че бета версията на Modern Warfare II ще стартира в средата на август.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

88 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page