top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: Ще има PvE събитие във Fortnite

Изглежда, че идва някаквo Fortnite PvE събитие като част от глава 3, сезон 2. Изтичане на информация за Fortnite предполага, че играчите скоро ще трябва да се бият, за да защитават определени места на картата срещу NPC войници, може би по подобен начин на Sideways Encounters от миналият сезон.

 
Fortnite
 

Текущата тема на новият сезон на играта е борбата срещу атакуващите сили на Imagined Order, с множество дирижабли, покриващи небето, и танкове, причиняващи хаос за повечето играчи. Самата карта показва области, заети от съпротивата на IO и The Seven, но не е имало много движение в тези бойни линии от началото на сезона.

Благодарение на грешка, забелязана в Reddit и потвърдена от лийкъри на Fortnite като iFireMonkey, изглежда битката скоро ще ескалира и играчите ще имат задачата да защитават или атакуват конкретни POI на картата – като Tilted Towers или Spider-Man’s Daily Bugle. Точното описание на мисията е „Помогнете на Seven да си върнат...“, последвано от местоположение.

Мина с данни от файлове на Fortnite потвърждава, че това събитие „Seven Vs IO“ ще се случи на пет места, като PvE срещата има три етапа. Вероятно не е отделен режим с ограничено време, според лийкъри. Това изглежда много като Sideways Encounters от миналият сезон, освен с конкретни цели, а не просто убиване на вълни от врагове от NPC-ta.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page