top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтече премиерната дата на Uncharted: Legacy of Thieves Collection за PC

Датата на пускане на PC за Uncharted: Legacy of Thieves Collection изтече, благодарение на Epic Games Store, а дългоочакваното стартиране на бившите ексклузивни екшън-приключенски игри за Playstation на компютър се случва това лято.

 
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
 

В момента Sony прави големи стъпки към пренасяне на своите ексклузивни игри с висок профил на компютър, дори стига дотам, че търси старши директор, който да ръководи стратегията си за пускане на компютър. Издателят вече е издал за компютър игри като God of War, Horizon: Zero Dawn и Days Gone, които се оказаха изключително успешни.


Sony по-рано потвърди, че пускането на Uncharted: Legacy of Thieves Collection – което включва PS4 игрите Uncharted 4 и Uncharted: The Lost Legacy – ще се случи някога тази година, но пускането на PS5 беше през януари и оттогава не сме чували нищо . Сега изглежда, че предстои официално съобщение от Sony, тъй като Epic току-що включи колекцията в списъка си с предстоящи игри за 2022 г. – и има премиерна дата.


PC версията Uncharted: Legacy of Thieves Collection ще излезе на 20 юни 2022 г., според Epic – приблизително месец след DVD/Blu-Ray пускането на филма Uncharted.


Версията за PS5 се предлага с по-висока честота на кадрите до 120 кадъра в секунда, 4K резолюция и като цяло подобрена визуализация, така че очаквайте версията за компютър да има всичко това.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page