top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтекоха кадри от ранната разработка на Duke Nukem Forever от 2011г

Изглежда, че оригинална версия на Duke Nukem Forever от 2001 г. се появи онлайн, чието окончателно издание отне дълго време за разработка.

 
Duke Nukem Forever
 

Всеки обича да се шегува с Kingdom Hearts 3, което отнема много време, за да излезе, но повече хора трябва да си спомнят историята на Duke Nukem Forever, игра, чието разработване отне общо 14 години. За първи път беше обявена през 1997 г., но всъщност не излезе до 2011 г. и беше критикуван навсякъде. Сега обаче, както беше споделено от фен сайта Duke4, в 4chan се появи информация, която съдържа екранни снимки и кадри от версия на играта от 2001 г.


Очевидно цялото съдържание на E3 също е там. Всички налични оръжия работят освен моторния трион и фризера.
Потребителят, който сподели това, x0r, казва, че планира да пусне както редактора, така и пълния изходен код, което означава, че трябва да може да се играе частично. Важно е да се отбележи обаче, че няма пълна игра, защото тази версия никога не е била завършена. Според x0r очаква да осигури всичко това през юни.


Разработването на игри често е изключително таен процес, тъй като като външни лица рядко виждат ранните версии на игрите, защото компаниите рядко искат да ги показват. Интересното е, че EA прави нещо малко по-различно с римейка на Dead Space, тъй като всъщност показа много ранен поглед към играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

37 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 comentário


Георги Илиев
Георги Илиев
11 de mai. de 2022

Правиш нещо 14 години и накрая за нищо не става xD

Curtir
bottom of page