top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: Star Wars на Ubisoft ще включва „напълно отворена вселена“

Лийкърът Tom Henderson разкри, че предстоящото заглавие на Star Wars от Ubisoft ще включва напълно отворен свят, подобен на No Man’s Sky на Hello Games.

 
Star Wars Ubisoft
 

Според доклада на Insider-Gaming, Star Wars ще позволи на играчите да прескачат между системи и да изследват огромна галактика, която е пълна с неща за разглеждане и правене. Освен това, играта разполага с напълно адаптивен персонаж и обещава да предостави задълбочена история, пълна с „десетилетия знание, местоположения, оръжия и герои“, от които Massive Entertainment да черпи. Henderson спекулира, че може да съперничи на Starfield по обхват, което е новата научно-фантастична RPG от Bethesda, която ще стартира през 2023 г. за PC и Xbox формати.


Преди това Julian Gerighty от Ubisoft каза следното за играта:

Искаме да я превърнем в уникална игра със завладяваща история и набор от герои, с които играчите могат да се свържат. Искаме да вземем това, което е познато и резониращо за Star Wars, и да разкажем историите на нови герои, които имат свои собствени мотивации и залози.

Играта Star Wars на Ubisoft Massive все още не е получила премиерна дата, въпреки че през декември миналата година екипът търсеше тесътъри близо до Малмьо, Швеция.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page