top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Добре държащите се играчи в League of Legends ще получат ексклузивен скин

Скоро ще получите ексклузивен скин на League of Legends за това, че като цяло сте добър човек. Riot Games разясни какво прави за борба с токсичността в популярната игра и някои от нещата включват награждаване на добре държащите се играчи, а не просто наказване на лошите.

 
Honor Level 5 League of Legends
 

Ако успеете да достигнете пето ниво в Honor следващия сезон, ще вземете нов скин като част от наградите в края на сезона заедно с нов специален VFX за изтегляне. Riot не показаха как всъщност ще изглежда скина, така че чакайте търпеливо повече информация.


Поведенческите системи не трябва да се отнасят само за наказване на лошите играчи – те трябва да възнаграждават и добрите. Когато за първи път пуснахме Honor 2.0 през 2018 г., това беше първата система за награди от този вид и видяхме невероятен отговор от всички вас. Но не успяхме да го актуализираме през последните няколко години и не отговаря на очакванията ви.

, казва Hana Dinh, ръководител на продукта за поведенчески системи.


Dinh също така казва, че екипът въвежда наказания на играчи, за които е съобщено, че са злоупотребявали при избор на герой. Докато Riot добави възможността да се докладват играчи през 2020 г., наказанията ще започнат да се прилагат едва сега.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

515 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page