top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Legacy of Kain ще се завърне скоро!

Според източници "Legacy of Kain: Soul Reaver" ще получи римастър версия и това се очаква да се случи тази година.


Legacy of Kain Remaster

Действието на "Soul Reaver" се развива 1000 години след "Blood Omen: Legacy of Kain". Новият главен герой Рейзиъл се изправя срещу Кейн. Егоизмът на Кейн обрича Носгоф (светът, в който се развива историята на поредицата) на вечна разруха и разпад.


Рейзиъл е почти веднагически убит и метнат в Езерото на мъртвите. За да спаси света, Рейзиъл трябва да възстанови Колелото на съдбата, но тази цел може да постигната само, ако протагонистът се превръща в Жътваря на души (от това произхожда името на играта) и се заема със задачата да оттърве света на Носгоф от тиранията на Кейн. Може да предположите какво се случва с Рейзиъл, защото втора "Soul Reaver" игра няма.


Говори се, че remaster версията ще бъде създадена от Crystal Dynamics и това е добра новина, защото е студиото, което е създало оригиналната "Soul Reaver". Да стискаме палци случващото се да бъде официално обявено на някое от следващите големи гейминг събития като Gamescom или The Game Awards.


Има положителни реакции относно този слух. Някои таят надежда, че това наистина е римастър версия. Други пък се опасяват, че се задава римейк на играта. Само времето ще покаже кое е вярно и кое не.

78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page