top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

LEGO Bricktales е ново приключение от създателите на Bridge Constructor!

В сътрудничество с LEGO Group, Thunderful разкри LEGO Bricktales, ново дигитално приключение, разработено от Clockstone, разработчиците на Bridge Constructor.

 
LEGO Bricktales
 

В него ще пътувате из редица диорама биоми, изградени от LEGO блокчета, и ще участвате в сюжетна линия, докато изграждате свои собствени решения за различните пъзели на играта.В LEGO Bricktales има пет биома на тема LEGO, където ще използвате механикa за изграждане на блокче по блокче, за да решавате пъзели и да оживявате вашите решения. Можете да създавате естетически творения, като пазарни щандове и музикални кутии, и дори функционални пъзели, базирани на физика, като строителни кранове и жирокоптери.


Петте биома се състоят от джунгла, пустиня, градски ъгъл, средновековен замък и тропически остров в Карибите.


Във всяка диорама има минифигурки LEGO, които се нуждаят от вашата помощ и възможността да отключат нови умения. Докато изследвате околната среда, ще откриете различни строителни места със собствени набори от блокчета. Ще трябва да измислите уникална конструкция, която да работи. Ще бъдете помолени за различни услуги, като например проектиране на шапка, изграждане на трон или тестване на вашите инженерни умения за изграждане на мост.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page