top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Let’s Get Fit за Switch!

Ново фитнес заглавие е на път да излезе от Ravenscourt, Voxler и Exkee, които обявиха Let’s Get Fit тази седмица. Тя ще стартира през пролетта на 2022 г.

 
 

Let’s Get Fit включва предварително направени тренировки, заедно с възможността за създаване на безкраен брой персонализирани тренировки. Предлагат се различни упражнения, включително гимнастика, високоинтензивни тренировки и дейности за специфични мускулни групи.


В съобщението се отбелязва, че контролерите Switch Joy-Con проследяват движението на играча. Могат да се използват и с комплект презрамки, които се продават отделно, за да извлечете максимума от тренировъчните упражнения.


Други функции включват предизвикателства, онлайн класация и календар в играта за проследяване на напредъка и подпомагане на играчите да останат мотивирани. Ще има четирима различни треньори, 100 различни фитнес движения и различна интензивност на тренировките.


Изданието ще има и физически носител за Европа!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page