top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lies of P е почти готова

Lies of P е предстояща екшън игра от трето лице, подобна на Dark Souls, и въпреки че настоящата премиерната дата е просто 2023 г., режисьорът на играта сподели в интервю, че разработката на заглавието е почти завършена.

 
Lies of P
 

Директорът на играта Чой Джи-Уон наскоро говори с японското издание 4Gamer по време на корейската игрална конвенция G-Star 2022, за да обсъдят предстоящото заглавие. На въпрос колко напред е развитието на играта, Ji-Won обясни, че през август е казал, че Lies of P е около 70% завършена. Оттогава обаче екипът е напреднал доста, тъй като сега той твърди, че по-голямата част от играта е завършена и това, върху което работят в момента, е просто полиране, усъвършенстване, коригиране на грешки и извършване на последни корекции.

Lies of P беше изненада западната игрална аудитория, след като видеозаписите с геймплей започнаха да обикалят онлайн и хората научиха за уникалното й вдъхновение. Базирана е, колкото и да е странно, на емблематичната приказка за Пинокио, но е много по-мрачна нейна версия. Геймърите бяха заинтригувани от потенциала на такава уникална концепция, а също и поради нейните визуални прилики с изключителния хит за PlayStation 4 - Bloodborne.


Въпреки това, Ji-Won даде да се разбере в това интервю, че вярва, че визуалното вдъхновение на Lies of P е уникално в игралното пространство. Той сякаш твърдеше, че никоя друга игра не се развива в мрачната атмосфера в епохата "Belle", като това е термин, използван за обозначаване на особено проспериращо време във френската история, което започва в края на 1800 г. и завършва в началото на 1900 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page