top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Life Is Strange: Remastered Collection е отложена за 2022-ра година

Очакваните подобрени версии на игрите Life Is Strange и Life Is Strange : Before the storm се отлагат за началото на 2022-ра година, поради затруднения предизвикани от продължаващата пандемия.


Life Is Strange Remastered Collection Delayed

С пост в Twitter, екипът на Life is Strange обясни, че желае да намали напрежението, което здравната криза наложи върху разработчиците, особено сега, когато студиото извършва последните довършителни работи по предстоящото заглавие Life is Strange: True Colors. Тези причини са в основата на отложеното излизане на Life Is Strange: Remastered Collection за началото на 2022-ра година за РС, PS4, PS5, Nintendo Switch, Stadia, Xbox One и Xbox Series X/S. В същият пост се потвърждава излизането на Life is Strange: True Colors за 10-ти септември и допълнителното съдържание с наименование Wavelengths, което ще излезе на 30-ти септември. Бонус епизода Wavelengths е наличен в Delux и Ultimate версиите на играта.


Допълнително беше подчертано, че версията за Nintendo Switch няма да излезе на 10-ти септември, но от студиото се надяват да успеят до края на 2021-ва година. Допълнителна добра новина за феновете на поредицата е излизането на безплатен брой от поредицата комикси Life is Strange на 14-ти август. Броят ще съдържа две нови истории Partners и Time chapter, също така и отделна предистория към Life is Strange : True Colors.

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page