top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Little Devil Inside ще излезе към края на 2022

Ако сте се надявали, че с отлагането на Little Devil Inside за 2022 г. тя ще излезе в началото на година, то може да се наложи да коригирате очакванията си.

 
Little Devil Inside
 

Нито разработчиците, нито Sony са потвърдили официално датата на пускане на играта. Въпреки това нов видео тийзър в акаунта на PlayStation в Instagram разкрива, че Little Devil Inside ще излезе през зимата на 2022, което е малко по-конкретно от само 2022 г.

The Devil Inside беше показана на събитието PS5 Reveal през юни 2020 г. Играта беше обявявана преди години, но никога не се появи. Веднъж беше планирана за пускане през 2016 г., дори за Wii U, но очевидно разработката се забави и никой не я очакваше да се появи на събитието на Sony.


Няколко дни след появата ѝ на събитието, разработчиците се извиниха за расистките карикатури, включени в трейлърът ѝ, заявявайки, че „расистките стереотипи от всякакъв вид абсолютно не са били предназначени“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page