top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Издадoха отдавна изгубен прототип на видеоигра за N64

Винаги е хубаво, когато се открие отдавна загубена игра и днес е един от тези дни. Представяме отново отмененото заглавие на Nintendo 64, Carnivalé: Cenzo's Adventure.

 
Carnivalé: Cenzo's Adventure
 

Този 3D платформинг, разработен от Terrraglyph Interactive Studios и публикуван от Vatical Entertainment, беше показан на обществеността още на E3 през 1999 г. и беше базиран на анимационен филм със същото име, който получи ограничено издание в някои европейски страни. Уебсайтът Forest of the Illusion вече пусна този "незавършен" прототип от 1999 г., изграден в интернет с помощта на "Baker64".

Накратко, група приятели влизат в магически карнавал, само за да научат, че трябва да избягат от него. Можете да разгледате по-добре това заглавие с любезното съдействие на Tony от YouTube канала за видеоигри Hard4Games. Както той обяснява, заглавието е изоставено, след като студиото се сблъска с финансови проблеми.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page