top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Днешната безплатна игра в Epic е Hero Loop

Loop Hero е roguelike RPG, която можете да получите в Epic Games Store-a безплатно най късно до 18:00 днес (21/12). В Loop Hero, вместо да играете героя, вие сте поставени в ролята на dungeonmaster. Наблюдавайки малъките войни, да се движат по в средата на черна бездна. Докато малкият боец ​​пътува насам-натам, вие ще взимате различни неща, които да поставяте по пътя им. Всяко нещо има различен ефект, като някои предоставят предимства, а други създават чудовища. Вашата работа е да създавате трудности чрез, които вашият герой да получи достатъчно умения за да се пребори успешно с финалният бос.

 
Loop Hero
 

Графиката в стил lo-fi Amiga и саундтракът може да ви накара да мислите, че Loop Hero е една простичка игра, но не се заблуждавайте. В играта има много сложност. „Поличе“, които поставяте често имат скрити синергии, които увеличават ефектите им или променят съседнит „плочки“. Всеки клас изисква различен подход към нивата и към врага.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page