top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lord of the Rings Online се подготвя за 15 годишнината си

Петнадесет години са много време за като цяло, да не говорим за MMO в променлива индустрия. И все пак Lord of the Rings Online достига този етап тази седмица и екипът на Standing Stone Games празнува с in-game подаръци, ново съдържание и пускането на актуализация 33.

 
Lord of the Rings Online
 

В бележки за корекция, публикувани на уебсайта на LotRO, екипът се подготвя за актуализация 33, която носи със себе си последният ъпдейт на емблематичния Shire, Yondershire. Новата зона е дом на това, което Standing Stone Games описва като „Хобитски отшелници и размирици“. Новата зона е част от усилията на Standing Stone Games да въведе повече зони от средно ниво в бъдещи актуализации, вместо просто да подържа end game съдържанието. Новата зона ще бъде за персонажи от ниво 20-23 и е част от VIP предимствата.


Също така на 20 април е събитието за 15-ата годишнина на Lord of the Rings Online и ще се отпразнува със стил. В допълнение към обичайните юбилейни тържества, играчите могат да участват в нов вариант на празника, наречен „A Flurry of Fireworks“, като ви се възлагат задачи да помогнете за „донасянето на най-великата фойерверка, която Bree-land някога е виждала“.


В играта се раздават много безплатни неща от новия домашен любимец Chestnut Corgi, Steed of Starlight козметиката, Mithril Coin валута, 15-годишна рамка и много други. Освен това, актуализация 33 също така ще види играчите да получават безплатно хранилище със съдържание за постоянно, независимо дали сте VIP или безплатен играч, тъй като LotRO ефективно създава начин за играчите да достигнат ниво до 95, без да харчат нито стотинка. Това включва съдържание от множество разширения, редовни актуализации и други от 2007 г. и нататък. VIP играчите също ще видят съдържанието на Mordor, Minas Morgul и War of Three Peaks, добавено за постоянно към техните акаунти.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page