top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lords of the Fallen 2 ще излезе през 2023

CI Games обяви, че издаването на Lords of the Fallen 2 е отложено до 2023 г. Играта, която беше обявена през 2014 г., първоначално беше планирана за пускане през 2017 г., но промени разработчиците и платформите по време на производството. Тогава се очакваше да стартира през 2021 г., но ще излезе следващата година за PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC.

 
Lords of the Fallen
 

CI Games изглежда възлагат много надежди на Lords of the Fallen 2. В последния си финансов отчет компанията разкри, че това е нейният „най-голям проект досега“, който ще се възползва от популярността на жанра.


Тъй като оригиналното заглавие събра над 10 милиона играчи, жизненоважно е да ангажираме отново тази публика с предстоящота част, като същевременно се възползваме от значителното разширяване на жанра на екшън-RPG след излизането на оригинала. Lords of the Fallen 2 ще включва редица значителни подобрения, включително нова естетика на тъмната фантазия в съответствие с преобладаващия тон на екшън-RPG, заедно с напълно преработена, по-предизвикателна бойна система.

, се казва във финансовия отчет.


Lords of the Fallen 2 първоначално се разработваше в сътрудничество с Defiant Games. През 2020 г. Defiant беше заменен от Hexworks, ново дъщерно дружество на CI Games. Според доклада, Hexworks може да се похвали с много опитен екип от ветерани от индустрията от цял ​​свят, които са специализирани в екшън RPG игрите.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page