top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lords of the Fallen 2 ще излезе през 2023

CI Games обяви, че издаването на Lords of the Fallen 2 е отложено до 2023 г. Играта, която беше обявена през 2014 г., първоначално беше планирана за пускане през 2017 г., но промени разработчиците и платформите по време на производството. Тогава се очакваше да стартира през 2021 г., но ще излезе следващата година за PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC.

 
Lords of the Fallen
 

CI Games изглежда възлагат много надежди на Lords of the Fallen 2. В последния си финансов отчет компанията разкри, че това е нейният „най-голям проект досега“, който ще се възползва от популярността на жанра.


Тъй като оригиналното заглавие събра над 10 милиона играчи, жизненоважно е да ангажираме отново тази публика с предстоящота част, като същевременно се възползваме от значителното разширяване на жанра на екшън-RPG след излизането на оригинала. Lords of the Fallen 2 ще включва редица значителни подобрения, включително нова естетика на тъмната фантазия в съответствие с преобладаващия тон на екшън-RPG, заедно с напълно преработена, по-предизвикателна бойна система.

, се казва във финансовия отчет.


Lords of the Fallen 2 първоначално се разработваше в сътрудничество с Defiant Games. През 2020 г. Defiant беше заменен от Hexworks, ново дъщерно дружество на CI Games. Според доклада, Hexworks може да се похвали с много опитен екип от ветерани от индустрията от цял ​​свят, които са специализирани в екшън RPG игрите.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page