top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ето 8-те липсващи класа в „Lost Ark“, които все още предстоят да бъдат пуснати

Lost Ark може вече да е зашеметява играчите със своите 15 различни класа, от които да избирате, които се променят въз основа на опциите за подклас и дори пол, но играта всъщност има още повече неща на път да излезат. За първи път ги видяхме чрез полезното видео на Arekkz и ето обобщение на това, което все още потенциално предстои да дойде в Lost Ark.

 
Lost Ark
 

Destroyer (подклас Warrior) – Той е голям едър воин с чук, който зашеметява и смазва враговете.

Destroyer  Lost ARK
 

Berserker (жена) – Не е съвсем ясно какъв може да бъде крайният резултат от това, но Smilegate предполага, че ще има женска версия на класа Berserker, която може да не идва с различен набор от движения, а може да е просто „отключване“ на пола.

Berserker Lost Ark
 

Lance Master ( женски подклас на Martial Artist) – Това е нов подклас за женски Martial Artist, който превключва между оръжия в стил копие и алебарда за различни бързи движения.

Lance Master Lost Ark
 

Scouter (подклас Мъжки Gunslinger) – Това е нов стрелец, който използва много джаджи, включително дронове и е най-футуристично изглеждащият клас, който играта е виждала. Умението му е да извиква масивен военен кораб, за да направи бомбардировка, а той също може да облече екзокостюм, за да лети наоколо и да стреля с лазери.

Scouter Lost Ark
 

Summoner (подклас на магьосници) – Това е клас, който е в състояние да призовава голямо разнообразие от мистични същества, за да помогнат в битката, включително гигантски рицар, който е призрак.

Summoner Lost Ark
 

Arcana (подклас на магьосници) – Представете си за Gambit от X-Men с повече магически сили. Целият магически комплект се основава на теглене на карти и създаване на ходове с ефект на карти за улавяне и увреждане на врагове. Много креативен.

Arcana Lost Ark
 

Reaper (подклас Assassin) – Станете невидим, обикаляйте бързо и пробождайте врагове. Това е!

Reaper Lost Ark
 

Artist (нов клас Specialist) – Използва четка за рисуване, за да произведе куп движения на базата на мастило, които изглеждат изключително готини.

Artist Lost Ark
 

Aeromancer (нов клас Specialist) – Използвайте чадър, за да контролирате метеорологичните ефекти.

Aeromancer Lost Ark


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page