top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lost Ark обявяви сътрудничество с Witcher 3 и нов клас - Aeromancer

Разработчикът на Lost Ark, Smilegate, обяви сътрудничество с любимата фантастика -The Witcher 3, на събитието си LOA ON, както и разкри подробности за новия клас Aeromancer, за който вече е потвърдено, че ще стартира в Корея на 6 юли. В момента и двете са само за корейските сървъри на ARPG-то, но се очаква те да стигнат до западната версия навреме – да се надяваме по-скоро.

 
Lost Ark The Witcher 3
 

Aeromancer е описан като клас от „синергични щети“ и използва чадъра си, за да извършва атаки, базирани на времето. Демонстрацията на геймплея показва движение във вихрен стил, което напомня варварските AoE в Diablo, които причиняват постоянни валежи или гръм в дадена област, плаваща атака, която изглежда оставя ледени петна по земята след себе си, конична атака на вятъра който ударя враговете няколко пъти, някои удобни трикове за движение и голяма градушка, която е последвана от врагове, изхвърлени във въздуха.


Що се отнася до сътрудничеството с Witcher 3, то беше обявено като част от графика на събитието с прост дизайн „Lost Ark x The Witcher 3“ – за съжаление, не получихме повече подробности от това, въпреки че се предполага, че събитието се очаква да пристигне на корейските сървъри през зимата, така че ако дойде тук, вероятно няма да го видим до 2023 г.


Можете да гледате трейлъра за игра на Aeromancer:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page