top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lost Ark получи нов трейлър, преди премиерата си

Новата MMO Lost Ark на Amazon получи петминутен трейлър, който представя неща от играта: класовете, света, персонализирането на героите и много други. Безплатното заглавие, което ще бъде пуснато на PC на 11 февруари, имаше затворена бета версия в Steam, която беше много популярна.

 
Lost Ark
 

Играта има 5 различни класа, включително Warrior, Martial Artist, Gunner, Mage и Assassin. Те имат допълнителни подкласове. Играчите от клас Warrior могат да играят като Paladin, Berserker или Gunlancer. Подкласовете на Martial Artist са Striker, Wardancer, Scrapper и Soulfist. Междувременно подкласовете Gunner включват Gunslinger, Artillerist, Deadeye и Sharpshooter. Mage са разделени между Bard и Sorceress, а Assassin-ните са разделени между Shadowhunter и Deathblade.


Lost Ark ще има множество региони, включително Централна Европа, Североизточна Америка и Северозападна Америка. Играчите ще могат да играят с приятели, стига да са в един свят.Amazon не са имали много късмет, когато става въпрос за игри, заглавието Crucible стартира и затвори в рамките на месеци и докато New World върви добре, тя беше измъчвана от проблеми при стартирането си. Lost Ark може да избегне тези проблеми, тъй като не е нова игра и не е изцяло разработена от Amazon.


Създадена от Tripod Studio и Smilegate RPG, играта стартира в Южна Корея преди четири години и оттогава успешно излезе в Русия и Япония. Amazon купи правата на играта на Запада. Хвърлиха куп пари за нея,. С четири години пачове и корекции на грешки и игра, която вече е хит в други части на света, Amazon трябва да бъде сигурен в успеха си.


Препоръчителните спецификации за Lost Ark са:


Процесор: Intel Core i5 или AMD Ryzen 5


Графична карта:1080p FHD: NVIDIA GeForce GTX 660, NVIDIA GeForce GTX 1050 или AMD Radeon RX560


2G1440p QHD: NVIDIA GeForce RTX 2070 или AMD Radeon RX5700XT


Ultra (4K, UHD): NVIDIA GeForce RTX 2080 или AMD Radeon RX 6800


RAM: 16GB RAM


Памет на диска: 50GB


ОС: Windows 10 64-битова, DirectX 9.0cНовините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page