top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lust from Beyond: M Edition получи PC демо

Базираният в Полша разработчик на игри и издател Movie Games днес са много горди и щастливи да обявят, че пуснаха безплатната компютърна демонстрация за своята еротична психологическа игра на ужасите от първо лице „Lust from Beyond: M Edition“.

 
Lust from Beyond: M Edition
 

Movie Games обявиха, че „Lust from Beyond: M Edition идва на PC чрез Steam и GOG на 10 февруари тази година и стартовата цена е €14,99 с 10% отстъпка на премиерният ден!


Movie Games също пуснаха трейлър на „Lust from Beyond: M Edition“ :


Lust from Beyond: M Edition е Lovecraft хорър за оцеляване от първо лице, с красиви визуализации, вдъхновени от Giger и Beksinski. Играта предлага тъмна, провокативна история, разказана в геймплей, вариращ между проучване, битка, промъкване, решаване на пъзели и взаимодействие с NPC-та.


Вие сте Victor Holloway, антиквар, измъчван от видения за зловеща земя, където няма разлика между болка и удоволствие. За да разгадаете истинското значение на сънищата си, се присъединявате към езотеричния култ на екстаза.


Какво представлява M Edition?


Базовата версия на играта беше оценена само за възрастни поради съдържанието. M Edition е същата игра, пригодена за по-широка аудитория. M означава новата оценка за възрастни, но също така и многото мотиви от вселената на Lust. Вездесъщата мистерия, емблематичните маски и поразяващата лудост.


Изданието M съдържа следните промени от изданието за възрастни:

  1. Някои модели са променени, за да прикрият голотата, като същевременно останат верни на темите и обстановката.

  2. Някои сцени са пренаредени, за да запазят значението си.

  3. Някои анимации и кадри на сцени са променени, за да отговарят на изискванията за оценка.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page