top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Mario Kart 9 е в "активна разработка"

Mario Kart 8 Deluxe излезе за Switch през 2017 г., което беше преиздаване на старо заглавие за Wii U от 2014 г. В последствие излезе Mario Kart Tour за мобилни устройства и експерименталното заглавие за Switch, Mario Kart Live: Home Circuit. От тогава доста фенове на поредицата се чудят кога ще има нова игра. Според анализатор в гейминг индустрията, следващото продължение на поредицата може да се появи по-бързо от очакваното.

 
Mario Kart 8 Deluxe
 

Д-р. Serkan Toto от Kantan Games сподели своите прогнози за 2022 г., отбелязвайки че вярва, че индустрията вероятно ще има по-малко отложени проекти през тази година и че крипто игрите ще станат още по-известни. Сред тези прогнози Toto обсъди това, което той нарича „Mario Kart 9“, истинският наследник на Mario Kart 8, за който твърди, че е „в активна разработка“.

Знам, че Mario Kart 8 Deluxe все още се продава много добре, но Mario Kart 9 е в активна разработка и Nintendo може да я покаже още тази година.

Тото вярва, че през 2022 г. може да се види друго мобилно приложение по класическо Nintendo заглавие:

Nintendo бяха много мълчаливи спрямо игрите за мобилни устройства, след премиерата на Mario Kart Tour през 2019 г. Мисля, че през 2022 г. ще видим нова игра за телефони и таблети.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page