top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Markiplier влиза в Hollywood

Markiplier си проправя път към големия екран.

 
Markiplier
 

По данни на Deadline популярният YouTuber е започнал продукцията на Iron Lung - театрална филмова адаптация по едноименната видеоигра от 2022 г. Fishbach ще режисира, продуцира, пише сценарий и изпълнява главната роля в лентата, която в момента се снима в Остин, Тексас, а в главната роля е Caroline Rose Kaplan.


От години той е познат в света на видеоигрите в YouTube и е един от най-високоплатените създатели на съдържание в платформата през 2022 г. Първоначално той стана известен със своите Let's Plays на популярни екшън и survival хорър игри като Five Nights at Freddy's.

Iron Lung излезе миналата година от разработчика на Dusk, David Szymanski. Действието на хорър играта от първо лице се развива в бъдещето и в нея участва безименен затворник, заседнал в подводница. Като част от присъдата си осъденият трябва да използва Iron Lung, за да добива ресурси в океан от кръв на безлюдна луна. При излизането си играта получи солидни отзиви, като особено висока оценка получиха атмосферата и звуковият ѝ дизайн.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page