top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Marvel's Avengers става част от Xbox Game Pass

Crystal Dynamics обявиха добрата новина, че тяхното заглавие ще се появи в абонаментната услуга на Microsoft и ще бъде за PC, конзоли и клауда. От 30-ти септември абонатите ще могат да си свалят цялата игра и всичкото допълнително съдържание.


Marvels Avengers Joins Xbox Game Pass

Играта ще има и Smart Delivery, тоест ако имате версията за Xbox One, то ще можете да си свалите и next-gen версията безплатно, стига да имате абонамент към Game Pass. Версията за Xbox Series X/S все пак има по-бързо зареждате и по-добър фреймрейт, така че не е за изпускане.


Както споменахме преди малко, Marvel's Avengers в Xbox Game Pass ще има всичкото допълнително съдържание, освен няколко скина, които единствено може да ги получите, ако закупите Endgamе изданието на играта. Но всяко предстоящо DLC или нов герой ще бъде добавено в Game Pass версията на играта, с изключение на Spider-Man, който ще е ексклузивен за PlayStation.


Marvel's Avengers чества първата си годишнина и за да отбележи повода, в играта можете да спечелите 4 пъти повече XP от 30-ти септември до 4-ти октомври.43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page