top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Marvel's Midnight Suns е отложена за втората половина на 2022г.

Take-Two обяви тъжната новина, че новата стратегическа игра на Firaxis ще претърпи отлагане. Първоначално Marvel's Midnight Suns се очакваше да излезе през март 2022г.


Marvel Midnight Suns Delayed

Сега геймърите, които очакват новата Marvel игра, ще трябва да почакат до някое време между юли и декември догодина. За причина Take-Two посочиха, че с развиването на технологиите, става все по-трудна задача да се създават интересни игри и отнема повече време да се разработват.


„Въпреки че не приемаме отлаганията с лека ръка, ние знаем, че нашият доказан успех се корени здраво в нашия подход „играча на първо място“ и непоколебим ангажимент за предоставяне на най-висококачествени развлекателни изживявания“, споделят в прессъобщение Take-Two. „Вярваме, че е много по-добре да осигурим допълнително време, необходимо на продукт – особено новo IP – да достигне пълния си потенциал и да доведе до дългосрочен успех като постоянен франчайз в нашето водещо в индустрията портфолио."


Marvel's Midnight Suns бе обявена през август и общо взето е XCOM игра, но с Marvel персонажи и карти, които дават различни бонуси. Тя ще излезе за PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S и Switch
36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page