top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Marvel's Wolverine може да излезе през есента на 2024

Marvel's Wolverine може да стартира още следващата година, според Jeff Grubb от Giant Bomb.

 
Marvel's Wolverine
 

В последния епизод на Game Mess Mornings, Grubb сподели няколко нови подробности за Marvel's Wolverine, включително евентуална премиерна дата. „Изненадващото за мен е, че чух две различни дати... чух и дори есента на 2024 г., което би било страхотно.“


Както Гръб отбеляза в шоуто, Insomniac е подготвена да пусне Marvel's Spider-Man 2 през есента на 2023 г., така че да стартира друго голямо заглавие само година по-късно би било наистина страхотно. Grubb също така подчерта, че е „чул вътрешно, че говорят за 2025 г.“, така че все още нищо не е официално.

Донякъде по-забележително, Microsoft предложи недвусмислено през октомври миналата година, че Marvel's Wolverine ще бъде част от списъка с нови игри на Sony за 2023 г. Тогава много се съмнявахме в това и не сме по-малко скептични днес, но е трудно да се игнорира когато информацията идва от най-големия конкурент на PlayStation.


Grubb също така съобщи, че Marvel's Wolverine ще има „твърд“ M-рейтинг и предположи, че титулярният супергерой ще използва добре тези смъртоносни нокти. За справка, Marvel's Spider-Man има T-рейтинг на ESRB, така че очаквайте Wolverine да бъде много по-насилствен.


И накрая, Grubb обясни, че Wolverine „вероятно няма да има отворен свят“ като игрите на Spider-Man. Вместо напълно отворен свят, Wolverine ще има „отворени части от свят, подобен на други големи игри на Sony“. Grubb не е направил това сравнение конкретно, но звучи, че картата да е подобна на God of War Ragnarok по отношение на нейния отворен свят.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

تعليقات


bottom of page