top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според лийк, жената Хълк ще е следващият DLC герой в Marvel’s Avengers

Откакто Marvel’s Avengers излезна през 2020 г., играчите получиха добре познати герои като Spider-Man, Black Panther и Hawkeye. Не трябва да ви изненадва, че според лийк ще има още DLC герои.

 
She-Hulk
 

Според потребител на Twitter - Miller, She-Hulk ще бъде следващият герой, който ще се присъедини към RPG-то на Square Enix, Marvel’s Avengers. Miller съобщава, че Krizia Bajos, по-известна с работата си като Ximena в Arcane, ще озвучава известната героиня.

Miller She-Hulk Tweet

Колко надежден е този източник? Miller по-рано съобщи, че гласовят дубльор на Kratos в God of War, Christoper Judge, ще стане гласът на Black Panther. Въпреки че слуховете винаги трябва да се приемат с едно на ум, докато не бъдат потвърдени от разработчиците, Miller има добът опит в лийковете и често те се оказват верни.


Това, което също прави този слух интересен е, че самата Bajos е retweet-нала официалният tweet от Miller със зелено сърце, на практика потвърждавайки ролята си. За съжаление оттогава Bajos е изтрила tweet-та, тъй като вероятно ѝ е казано да го направи.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page