top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има още промени в Marvel's Avengers!

Допълнителни промени идват в Marvel's Avengers, въпреки че Square Enix не са готови да разкрият плановете си за играта.

 
Marvel's Avengers
 

В нова актуализация за разработката, екипът изброява някои нови функции, които се насочват към играта и признават, че системите, изградени при премиерата, „не са се разраснали и не предоставят достатъчно забавно екипно изживяване“.


Пач 2.3 е насрочен за пускане през март и ще донесе редица промени.

Първо, има преработка на War Table и системата за избор на мисии, базирана на завръщането на Nick Fury, който ръководи SHIELD. Това означава промени в начина на намиране, избор и стартиране на мисии, „за да се подобри потокът за нови играчи, за да се намали разочарованието в процеса на балансиране“. Промяната също така ще създаде "по-големи, по-концентрирани групи за matchmaking за играчи от по-високо ниво".


Ще бъдат направени допълнителни баланси към привилегиите за екипировка и те ще бъдат спечелени чрез по-широк набор от игрови дейности. Функцията за доставки, добавена в пач 2.2, ще бъде усъвършенствана поради въздействието ѝ върху икономиката, като единици ще бъдат добавени като допълнителни награди към редица дейности в end game-ма.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download118 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page