top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Всичко, което знаем за – Marvel’s Midnight Suns

Firaxis, студиото зад възраждането на XCOM, се е насочило към вселената на Marvel с Midnight Suns на Marvel. Предстоящата тактическа игра, която се развива във вселената на Marvel, ще споделя някои общи черти с научнофантастичната поредица за супергерои. Ето всичко, което знаем за Marvel’s Midnight Suns

 
Marvel's Midnight Suns
 

Премиера на играта:

След първото обявяване, Marvel's Midnight Suns беше насрочена за март 2022 г. През ноември играта беше отложена и сега е насрочена за втората половина на 2022 г., като все още не е определена точна дата на излизане.

Платформи:

Midnight Suns на Marvel ще се предлага на всяка голяма платформа, включително PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S и Nintendo Switch.


Каква ще е играта?

Като най-новата игра от студиото зад XCOM, има логика в това, че Midnight Suns е тактическа ролева игра. Битката ще бъде походова, подобна на XCOM, но с доста голям twist. Вместо зададени способности, всеки от вашите герои ще има тесте карти със способности, които се разбъркват, когато съберете трима от тях в битка заедно. Тези карти варират от основни атаки до специални умения, които ви позволяват да усилвате други герои или да унищожавате врагове из бойното поле. Картите също могат да бъдат персонализирани с вариации, които да отговарят на вашия стил на игра.

Изпълнението на тези умения ще изгражда метър за героизъм. Това ще ви позволява да изпълнявате героични способности, специални суперсилни движения, които се отключват чрез изграждане на взаимоотношения с други герои, докато сте във вашата база за операции - The Abbey. Midnight Suns включва разрушими среди, което ще добави нови детайли в битките.


Кои герои ще са в играта?

Историята в Midnight Suns се основава на сериала Rise of the Midnight Suns от 90-те години, кръстосано събитие, което сдвоява Отмъстителите с по-свръхестествени и базирани на магия герои, за да спре демонична заплаха. Тъй като историята се върти около свръхестествени заплахи, списъкът включва герои, които са специализирани в магически способности като Dr. Strange, Ghost Rider, Magik и Blade. Към тези герои се присъединяват Captain America, Captain Marvel, Iron Man, и Wolverine.

Marvel's Midnight Suns

Ще има общо 13 персонажа за игра, включително вашия собствен играч. Този герой, наречен The Hunter, може да се персонализира във всичко—от външния му вид до набора от сили. Firaxis казва, че е работил в тясно сътрудничество с Marvel за разработването на Hunter. Multiplayer: Firaxis не обяви планове за мултиплейър в Marvel's Midnight Suns. Компанията включи мултиплейър в XCOM 2, така че е възможно Midnight Suns също да получи мултиплейър режим, по-късно. DLC и микротранзакции:

Firaxis увери феновете, че няма да предлага никакви микротранзакции, които да повлияят по какъвто и да е начин на картовата бойна система или геймплея. Те обаче заявиха, че ще предлага козметични скинове на герои, които могат да бъдат закупени. Студиото не е обявило никакви планове за DLC.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page