top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Mass Effect 5 ще използва Unreal Engine 5

Mass Effect 5 ще използва Unreal Engine 5, когато излезе на PS5, според журналиста Джеф Груб, който ре-tweet-на tweet от Бренън Холмс, продуцент в BioWare, работещ върху следващата игра на Mass Effect.

 
Mass Effect 5 in Early Development
 

Както можете да видите от tweet=a, ясно се вижда как Холмс иска талантливи хора с опит в Unreal Engine 4 и 5 да се присъединят към BioWare, за да работят върху Mass Effect 5.


Потвърждаването, че Mass Effect 5 ще използва Unreal Engine 5 е забележително, тъй като предполага, че играта ще бъде специално оптимизирана за PS5. Благодарение до голяма степен на това, че PS4 и PS4 Pro не могат да стартират най-новия engine на Epic.


Unreal Engine 5 беше светлината на прожекторите през последните няколко седмици, благодарение на технологичната демонстрация на Matrix Awakens, която беше пусната миналата седмица. Тя предостави на собствениците на PS5 невероятен поглед върху това какво може да направи най-новият engine на Epic.


Освен Mass Effect 5, има множество други игри за PS5, за които е потвърдено, че ще използват Unreal Engine 5, като Rocket League, Fortnite и Layers of Fear 3.


Mass Effect 5 в момента се разработва за PS5 и вероятно няма да излезе по-рано от 2023 или 2024 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


152 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page