top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Mass Effect: Legendary Edition - какво да очакваме?

Вече имаме официална дата на излизане на Mass Effect: Legendary Edition. Популярната sci-fi поредица се завръща след близо 10 години, когато BioWare завърши историята на Командър Шепърд. Студиото ще пусне на пазара първите три игри с подобрени графики и геймплей под формата на Mass Effect: Legendary Edition.


Ще можем да се сдобием с копие на това издание на 14 май и ще е за PS4, Xbox One и PC. Ще можете да играете тези три игри и върху Xbox Series X|S и PS5 чрез backward compatibility. За момента няма планове Mass Effect: Legendary Edition да излезе и за Switch, но от студиото казаха, че не е изключено и да се случи.


Както споменах преди малко, в Mass Effect: Legendary Edition ще получим Mass Effect 1, Mass Effect 2 и Mass Effect 3, без Mass Effect Andromeda. Мултиплеър компонента на Mass Effect 3 е махнат от това издание и поради тази причина, Galactic Readiness ще бъде променен. В Mass Effect: Legendary Edition ще получим повече от 40 DLC-та, без Pinnacle Station мисията, защото оригиналния проект е корумпиран и не може да се оправи. Естествено има и солидни промени по графиката, но най-драстичната промяна е в геймплея на първата игра. Вече Mass Effect 1 ще прилича на другите две игри от трилогията. Има и промени по създаването на вашия Шепърд, които ще ви помогнат да създадете по-реалистичен персонаж, а не някакъв урод.


Сега големия въпрос - Ще бъде ли променен скандалния край на Mass Effect 3? Отговорът е "Не". Ще получаваме края от Extended Cut-a. Също няма да има ново съдържание, поради причината, че разработването на Mass Effect: Legendary Edition щеше да струва по-скъпо и щеше да отнеме повече време.
63 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

תגובות


bottom of page