top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Microsoft не искат да наказват PlayStation собствениците с ексклузивната за Xbox и PC TES 6

Това не трябва да е изненада за никой, но Microsoft обявиха, че следващата част от TES франчайза ще е ексклузивна за Xbox и PC. Това решение не е, обаче, с цел да се накажат другите платформи.


Elder Scrolls 6 Exclusive On PC Xbox

След Starfield, Bethesda ще изкара на пазара The Elder Scrolls 6, макар че не е ясно кога точно това ще се случи. Само знаем, че собствениците на PlayStation, а и не само, няма да имат удоволствието да изживеят новото приключение. Фил Спенсър, шефът на Xbox, увери, че не желаят да наказват другите геймъри, а просто искат да привлекат вниманието към "целия пакет услуги", които предлагат. Най-вероятно има предвид Xbox Live, Game Pass, Cloud Gaming и други, които предоставят Xbox и това няма да е възможно, ако я има TES 6 и за други платформи.


Освен, че е ексклузивна за PC и Xbox, нищо друго не знаем особено за The Elder Scrolls 6. Тод Хауърд сподели в интервю, че подготвят следващата част от RPG поредицата да има дълготрайно въздействие, подобно на Skyrim, която се играе от много геймъри по цял свят и до ден днешен. Skyrim наскоро отбеляза 10 години и по този повод Bethesda пуснаха на пазара Anniversary Edition.
147 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page