top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Microsoft са харесали три студия, които искат да добавят в редиците си

Актуализирано: 14.10.2021 г.

Sony и Microsoft водят ожесточена битка коя компания ще закупи повече студия. Миналата седмица създателите на PlayStation се сдобиха с Bluepoint Games, но изглежда, че създателите на Xbox са си набелязали цели три големи студия.


Microsoft Interested In Buing Three Major Studios


Гейминг журналиста Джеф Гръб, който редовно разполага с достоверна информация, споделя, че Microsoft се интересуват да закупят Crystal Dynamics, IO Interactive и Avalanche. Първото студио е отговорно за хитовата рибуут трилогия Tomb Raider, второто - Hitman поредицата, а третото създадоха Deathloop, която мнозина определят като игра на годината. Гръб допълва, че Microsoft за момента са доволни с покупката на Bethesda и ZeniMax Media, така че не бързат да закупуват веднага нови студия, но разглеждат варианти.


Естествено, Фил Спенсър, шефът на Xbox, не коментира изказването на Гръб. Може журналистът да прави такива становища с цел да привлече внимание, но многократно Джеф е познавал, когато се отнася за гейминга. Най-вероятно ще мине доста време, докато Microsoft решат да закупят ново студио и да го добави в редиците си. До тогава геймърите стискат палци Bethesda да не се изложат отново, когато Starfield и предстоящите им проекти излязат на пазара.Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК

151 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page