top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Microsoft вярва, че Sony е в състояние да създаде собствена алтернатива на Call of Duty

Microsoft е убедена, че Sony е способна да създаде своя собствена алтернативa на Call of Duty, според Jason Ronald, пограмен директор за Xbox и Microsoft.

 
Call of Duty
 

В интервю за GamingBolt, Ronald споделя, че счита, че конкуренцията в индустрията на видеоигрите е важна, за да насърчава иновации и да подобрява качеството на продуктите, и че Sony има достатъчно талант и ресурси, за да се конкурира с Activision.

Ronald каза също, че Microsoft приветства конкуренцията и че това е здравословно за индустрията като цяло. Той сподели, че Xbox има планове да разшири игралната си общност, като привлича повече хора към Xbox Game Pass и Xbox Cloud Gaming.


Въпреки че Sony не е обявила свое собствено алтернативно заглавие на Call of Duty, те имат своя собствена поредица от шутъри, Killzone и Resistance, както и някои други мултиплатформени заглавия, като Battlefield: Bad Company 2 и MAG, които са били издадени от подразделения на Sony.


Игрите на Call of Duty са най-продаваните в индустрията и продължават да генерират значителна част от приходите на Activision.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page